Sponsor worden?

Sponsor worden bij Sportclub Woezik betekent sponsor worden bij de grootste en meest bedrijvige voetbalvereniging van Wijchen en omgeving. Er is veel mogelijk binnen onze vereniging. Op deze pagina laten we enkele van deze standaard mogelijkheden zien. Speciale wensen of andere mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar. Onze doelstelling is om van onze sponsoren partners te maken waarmee we een duurzame en sportieve samenwerking voor langere jaren mee kunnen aangaan.

U wordt een sponsor van Sportclub Woezik wanneer u onze club een financiële bijdrage levert of gebruik maakt van een van onderstaande sponsormogelijkheden. Vaak zijn er sponsoren die een team willen sponsoren met materialen en/of kleding. Het sponsoren van een team maakt u sponsor van het betreffende team, maar niet van Sportclub Woezik. Daarom nodigen we u graag uit om een van onderstaande mogelijkheden te bespreken, op die manier steunt u als sponsor niet één team, maar de gehele vereniging.

Meer informatie?

Interesse om sponsor te worden bij Sportclub Woezik? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via onderstaande button.

De mogelijkheden

Hieronder hebben we voor u enkele sponsormogelijkheden op een rijtje gezet. Dit zijn mogelijkheden waar het meeste gebruik van gemaakt wordt. Daarnaast zijn er twee verschillende manieren om sponsor te worden bij Sportclub Woezik. Dit kan rechtstreeks via de sponsorcommissie of door lid te worden van de Businessclub Woezik. Bij deze mogelijkheden komt een deel van de bijdrage uiteindelijk terecht bij Sportclub Woezik. Klik hier voor meer informatie over de Businessclub Woezik.

Sponsorbord
De meest voorkomende manier van sponsoren is het ophangen van een sponsorbord. Hierbij ontvangt onze club een bijdrage voor het sponsorbord en bouwt u als sponsor naamsbekendheid op bij de ruim 1600 spelers en de daarbij behorende supporters van ons sportpark. Er zijn verschillende mogelijkheden:

Sponsorbord hoog naast de tribune of laag aan veld 1

Sponsorbord naast de tribune

Sponsorbord groot aan binnenzijde tribune

Sponsorbord laag aan het hoofdveld

Sponsorbord laag aan het hoofdveld of hoog tussen veld 1 en 2

Sponsorbord hoog tussen veld 1 en 2

Sponsorbord hoog tussen veld 1 en 2

Sponsorbord veld 2 of 4 richting kantine

Sponsorbord aan bovenzijde of onderzijde tribune

Sponsorbord veld 2 of 4 richting de kantine

sponsorbord laag veld 2 of 3

Sponsorbord veld 4 laag

Banner of windscreen:
Op diverse plekken op het sportpark is het mogelijk om een banner op te hangen, bijvoorbeeld achter het doel. Aan de rand van het sportpark heeft u als sponsor de mogelijkheid om een windscreen op te hangen. Dit windscreen kun u naar de binnen of de buitenzijde van het sportpark hangen of aan beide kanten.

Banner achter het doel

Windscreen aan de rand van het sportpark

Windscreen aan de rand van het sportpark

Wedstrijdbal:
Bij alle thuiswedstrijden van ons eerste elftal is het als sponsor mogelijk om de wedstrijdbal te schenken. Uw naam zal dan meerdere malen door ons genoemd worden tijdens de wedstrijd en tevens zal er een vermelding gedaan worden in het programmaboekje.

Kleedkamers:
Onze kleedkamerborden zijn voorzien van een nummer en een ruimte om een logo te plaatsen. Met deze relatief goedkope vorm van sponsoring kunt u op een makkelijke manier naamsbekendheid opbouwen.

Adverteren op de websites:
In oktober 2014 is de website van Sportclub Woezik volledig vernieuwd. Na deze vernieuwing zijn er voor u als sponsor diverse mogelijkheden om te adverteren op de website. Dit kan doormiddel van het plaatsen van uw logo op de voorpagina. Tevens is het mogelijk om uw logo op alle pagina’s van sportclub Woezik te tonen. In overleg is het mogelijk om een tijdelijke campagne van u als sponsor op onze site te plaatsen. Dit kan een advertentie op de homepagina zijn maar ook op andere gerichte pagina’s. Daarnaast wordt iedere sponsor vermeld op de sponsoren pagina op de site.