Vrouwen 1 zoekt een nieuwe assistent trainer(ster)

Voor het seizoen 2021-2022 is vrouwen 1 op zoek naar een gemotiveerde assistent trainer. SC Woezik vrouwen 1 komt uit in de top klasse.

Vind jij het leuk om deze groep te trainen en coachen en mee te gaan in het spelplezier? Dan is vrouwen 1 op zoek naar jou! Als assistent trainer ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van een bijdrage aan de trainingen en het coachen van de wedstrijden. Je werkt nauw samen met de Trainer van Vrouwen 1, Stephan Lokhoff. Stephan is een gerenommeerde naam in het vrouwen voetbal en jij krijgt de kans jezelf te ontwikkelen onder de vleugels van Stephan.

SC Woezik:

SC Woezik heeft als doel iedereen op zijn/haar niveau te laten trainen en spelen, waarbij spelplezier een belangrijk onderdeel is. Om dit doel te bereiken bieden wij spelers en trainer/coaches een leeromgeving aan waarin zij zich kunnen ontwikkelen. Deze mogelijkheden willen wij ondersteunen door een enthousiast kader en uitstekende faciliteiten en accommodatie.

Jouw primaire taken als assistent trainer:

–              Assisteren van ten minste 2 trainingen per week

–              Zorgdragen voor het begeleiden en coachen van de meiden en hun te voorzien van opbouwende feedback in hun ontwikkeling als voetbalster.

–              Je staat aan de basis van een goede teamsfeer

Dus ben jij communicatief vaardig en weet jij met jouw sociale vaardigheden een hecht team te maken? Meld je dan aan als assistent trainer van SC Woezik vrouwen 1.

Jan Hartendorf.

Tel: 06-48319516