Succesvolle pannadag van SCWoezik

Stukje pannadag van suze

Dinsdag 26 oktober heb ik meegedaan aan de PANNA! Sterrenteamdag bij sc. Woezik. We werden ingedeeld in teams waarmee we verschillende leuke oefeningen moesten doen. Nadat iedereen alle oefeningen had gedaan, werd bekend gemaakt wie er door waren naar de finaledag in Rosmalen. En toen kreeg ik te horen dat ik bij de finalisten zat, super leuk!

Zondagmiddag 31 oktober in de middag reden we naar OJC Rosmalen. Daar werden we ingedeeld in teams van ongeveer 6 meiden. We moesten tegen ieder team een keer voetballen, dat waren 6 wedstrijdjes. Er zou nog een finale plaatsvinden tussen de beste teams, maar deze ging niet door vanwege het slechte weer. Het bleef maar regenen. Er werden die dag 3 PANNA! Sterrenteams samengesteld. Ik deed mee voor het Sterrenteam MO13. Mijn naam werd al als 2e omgeroepen, waardoor ik al snel wist dat ik in het team zit.

Ik ga dit seizoen een aantal trainingen krijgen van Kika van Es. Een oefenwedstrijd tegen een profclub voetballen en we sluiten dit seizoen af met een internationaal toptoernooi. Ik heb er veel zin in. Een leuke ervaring!

Stukje pannadag van Quinn

In de herfstvakantie deed ik mee aan de PANNA Sterrenteamdag bij de Woezik. Het was een super gezellige dag en aan het einde kreeg ik te horen dat ik samen met m’n teamgenoten Ravi en Suze was geselecteerd voor de landelijke finaledag in Rosmalen op 31 oktober. Er waren in totaal 46 voorrondes geweest waar in totaal ruim 2600 kinderen aan mee hadden gedaan.

Op de finaledag waren er denk ik ongeveer 150 kinderen die waren geselecteerd voor de JO13 en MO13. Mijn beste maatje en teamgenoot Tygo Span ging mee om me te supporten en dat was echt fijn en gezellig! Ik werd ingedeeld in team ‘OGC Nice’. We moesten allemaal wedstrijdjes spelen tegen andere teams op een kwart veld. Ik vond het echt spannend om met allemaal kinderen te voetballen die ik niet kende en de eerste wedstrijd ging ook niet zo goed.

Maar het ging steeds beter en ik heb best vaak gescoord en veel assists gegeven. Op het einde werden de winnaars van het toernooi bekend gemaakt EN werd bekend gemaakt wie er geselecteerd waren voor het PANNA Sterrenteam. Eerst werd het meidenteam bekend gemaakt en we waren super blij toen we hoorden dat ons teamgenootje Suze was geselecteerd!

Ik kon het niet geloven toen mijn naam ook werd omgeroepen voor de JO13!! Ik heb echt super veel zin om te gaan trainen met het team met als trainer Ruben Schaken. We gaan een oefenwedstrijd spelen tegen een profclub en we gaan aan een internationaal toernooi meedoen en dat lijkt me echt heel vet!

Stukje pannadag van Ravi

Op dinsdag 26 oktober ging ons team (jo-13-1) naar de Voetbalclub ivm de Panna sterrenteam voorrondes.
Toen we daar waren kregen we allemaal tenue (shirt, broek en sokken) en mochten we ons omkleden in de kleedkamers.
Toen we terug kwamen gingen we direct het veld op om alvast een potje te voetballen. De trainers waren toch nog bezig met het klaarmaken van de velden.

We werden bij elkaar geroepen en kregen te horen in welk team we speelden. Ik zat bij mijn eigen team en we moesten elke keer oefeningen doen of kleine wedstrijden spelen.
In de laatste partij had ik het even helemaal gehad op het einde. Ik was 4 keer gebeukt en liep boos het veld af. Het ging de hele dag al niet super lekker voor mijn gevoel.

nadat ik 5 minuten aan de kant had gezeten waren de laatste onderdelen afgelopen en mochten we verzamelen in de kantine. Daar werd er per team aangegeven wie er door was naar de finaledag.
Toen ze bij ons team aan kwamen wist ik al zeker dat Quin en Suze wel door zouden zijn. Dan kon er nog een door maar ik had geen idee wie dat zou zijn. Als laatste werd mijn naam genoemd. Daar was ik wel trots op, want ik had het niet verwacht.

De finaledag was bij OJC Rosmalen. Een club die ik wel ken omdat ik in Rosmalen op school zit. Veel vrienden spelen bij Rosmalen en vaak zijn wij op de velden aan het spelen na school.

Vandaag was het druk met oranje panna shirts. Het Inschrijven duurde lang. Ik stond eerst in de verkeerde rij en daarna ging de computer uit. De batterij was op. Quin en Suze waren al op het veld aan het spelen met de bal. Dat wilde ik ook, maar ik had nog even geduld nodig.

Yes het is zover. Snel naar de jongens en alvast bezig met het inspelen, totdat we naar het hoofdveld moesten komen waar ouders op de tribune konden gaan zitten en de spelers op het veld verzamelden rondom de trainers. Ook hier werden we weer ingedeeld in verschillende teams. Helaas ik zat niet bij iemand uit mijn eigen team zoals ik had gehoopt.

De eerste wedstrijden gaan goed. Er is een positieve sfeer en we winnen de eerste duels. Het weer wordt langzaam slechter en het gaat regenen. Het lijkt wel of wij ook minder goed gaan spelen als het weer slechter wordt. Waar het eerst positief is wordt er wat meer gemopperd en niemand wil wissel zijn. Daardoor ga ik soms maar wissel staan. Niet super leuk dus!

Aan het eind van de dag sluiten we ook weer af op het hoofdveld. Met een broodje kroket in de hand luisteren we naar de trainer die omroept wie er per leeftijdscategorie door is naar het sterrenteam.
Nick en Suze mogen door, maar helaas mag ik niet mee naar het sterrenteam.

Het was een leuke ervaring en super voor Quin en Suze. Ik hoop dat ik een volgende keer wel uitgekozen wordt.