Communicatie

Er is niets zo belangrijk als goed communiceren. Het gebruik van de website en social media is de afgelopen jaren bij SC Woezik wat naar de achtergrond verdwenen. We zijn heel blij dat we Joris Rossen hebben gevonden om hier weer de goede aandacht hebben gegeven. Joris komt uit een echte “Woezik familie” en voetbalt zelf ook op zondag. Hij houdt zich ook professioneel bezig met social media, dus kan hij veel betekenen voor de club. Joris gaat niet in zijn eentje voor alle inhoud zorgen, daar hebben we iedereen bij nodig.

Om dit goed te stroomlijnen hebben we een speciaal mailadres aangemaakt waar iedereen die wat wil plaatsen, de tekst of foto’s naartoe kan sturen. Dit mailadres is: ‘redactie@scwoezik.nl’. Samen met de voorzitter zal een selectie van alle verhalen en updates gemaakt worden en vervolgens zal alles op de beste manier worden geplaatst. Dit is ook direct een uitnodiging aan iedereen om met leuke of interessante zaken te komen waarmee we ook via social media onze club nog levendiger kunnen maken.

“Ik ben blij dat ik de club waar ik van jongs af aan lid van ben kan gaan helpen. Het beheren van de social media voor de club ligt voor mij zoals gezegd dicht bij mijn werk. Ik werk in de journalistiek en wordt blij van het werken met beeld. Op dit moment werk ik onder andere voor Omroep Gelderland waar ik werkzaam ben op de ‘beeldredactie’, een deelredactie waar social media en videobewerking centraal staan. Maar op zondag geen werk, dan sta ik onder de lat bij Woezik 5 en blijf ik graag nog wat hangen in de kantine voor een biertje of ik sta met mijn vader langs de lijn bij het eerste.”

Ik kijk er naar uit om de verbinding en communicatie tussen de club en de leden te verbeteren en om een nog hechtere blauw-witte community te creëren. Wil je mij spreken? Of heb je goede ideeën voor de ‘socials’? Stuur dan een DM op Instagram of een privé-bericht op Facebook naar de Woezik. Je kunt dus ook mailen naar ‘redactie@scwoezik.nl’.

We wensen Joris heel veel plezier en succes. Mochten er meer mensen zijn die dit leuk vinden?
Meld je aan!!