Wat voor club is SC Woezik nu eigenlijk? Denk mee!

Voetbal kan simpel zijn: een bal, twee doeltjes, je hoeft niet eens dezelfde taal te spreken om te begrijpen wat de bedoeling is. En toch kan er in het leven van een voetbalvereniging een moment komen waarop nagedacht moet worden over een visie. Over de clubcultuur.

En bij SC Woezik is die tijd ongeveer nu gekomen.

Na de oprichting in een kamertje van Zaal Verploegen in 1961, is SC Woezik uitgegroeid tot een vereniging (1640 leden) in een snel groeiende voorstad van Nijmegen. Maar waar staat SC Woezik eigenlijk voor? Catenaccio, totaalvoetbal of route-one naar voren? En hoe moet de clubcultuur zich de komende jaren ontwikkelen? Dat moet niet afhankelijk zijn van een enkel individu, maar van de club.

Van jullie, dus.

Woezik wil daarom dat leden daarover meedenken. Omdat dat misschien wat groots klinkt, heeft een werkgroep al wat voorbereiding gedaan, bijvoorbeeld om een voetbalvisie te formuleren. Jeugdleden, senioren, voetbaltechnische mensen, arbitrage, specialisten voor de accommodatie, maar ook barmedewerkers en oud-bestuursleden.

De komende weken (dagen) ontvang je een enquête, zodat je je stem kunt laten horen, zodat we samen kunnen bouwen aan het Woezik van morgen.