Sinterklaasfeest 25 november 2022

Ondanks de mindere weersomstandigheden hebben de Sint met zijn pietermannen ons clubhuis weer kunnen vinden. Uit alle hoeken en gaten kwamen de Pieten tevoorschijn.

Om Sinterklaas te verrassen hadden de Pieten een dansje bedacht, die eerst flink geoefend moest worden met de kinderen.

Dit jaar hadden ze een aantal leuke spellen bedacht, die onder deskundige begeleiding van de Pieten konden worden gedaan. Alle kinderen hadden de spellen goed volbracht waardoor de Sint ze allemaal kon belonen met een Pietendiploma.

Toen uiteindelijk de Sint arriveerde was hij aangenaam verrast door de vele kleurplaten die hij mocht ontvangen, en het leuke dansje wat de kinderen hadden geleerd.

Omdat alle kinderen de spellen goed hadden volbracht, beloonde de Sint ze allemaal met een Pieten-diploma. Bijna ging het nog fout met de cadeautjes, maar uiteindelijk kwam de politie ze met hoge spoed brengen. Nadat iedereen zijn cadeau had uitgepakt, en nog wat lekkers had gekregen, keerde de rust terug in ons clubhuis.

We kunnen terugkijken op een geslaagde avond waarbij onze bijzondere dank uitgaat naar alle vrijwilligers die zich hier weer voor hebben ingezet.

De activiteitencommissie