Contributie

Beste leden,

 

Op maandag 25 september 2017 is de ledenvergadering geweest van SC Woezik. In deze vergadering is ook over de hoogte van de contributie gesproken. Met name de aanleg van de nieuwe kunstgras velden betekent dat wij noodgedwongen een verhoging van € 12,50 moeten doorvoeren.

De reden hiervoor is dat wij als club hebben gekozen om op en in het kunstgras een andere korrel te gebruiken als de zwarte korrel, waarover zoveel discussie op dit moment is. Deze korrel is echter wel veel duurder waarmee een verhoging van de contributie niet te voorkomen was.

Onderstaand , nog volgens de oude letter-indeling, de contributiebedragen voor het huidige seizoen. De contributie zal, op verzoek van de ledenvergadering van vorig jaar, berekend worden op basis van leeftijd die bij de categorie hoort. Een jonge B speler bijvoorbeeld die gaat voetballen in de A, betaalt contributie als B junior.

 

Met ingang van dit seizoen zal de contributie worden geïnd door ClubCollect, waarover wij u zeer binnenkort zullen informeren.