Sportclub Woezik is een dynamische voetbalvereniging en met ruim 1600 leden de grootste in de regio.  In haar succesvolle historie altijd een grote groep sponsoren achter zich weten te scharen.

De voetbalvereniging heeft ambities om op een stabiele en financieel gezonde wijze op hoger niveau te voetballen. Daarnaast heeft Sportclub Woezik ook een recreatieve functie voor een zeer groot deel van de leden. Naast presteren staan daarbij ook gezelligheid en sociale betrokkenheid hoog in het vaandel.

De oprichting van Business Club Woezik was in 2011 dan ook een logische stap naar de toekomst.

De doelstelling van Business Club Woezik is tweeledig. Enerzijds stelde het zich ten doel om Sportclub Woezik de benodigde financiële middelen te verschaffen ter ondersteuning van alle selectie elftallen vanaf de F-Jeugd tot en met Senioren selectie elftallen.

Anderzijds werd het accent gelegd op de zakelijke belangen van de leden. Zo wordt het zakendoen tussen leden gestimuleerd en worden er maandelijkse bijeenkomsten belegd, waarbij uitwisseling van informatie en gezelligheid centraal staan.

Als lid van de Businessclub Woezik maakt u deel uit van een uniek platform voor ondernemers, met daaraan gekoppeld talrijke zakelijke mogelijkheden. Naast de thuiswedstrijden van het 1e Elftal van Sportclub Woezik worden gedurende het voetbalseizoen aantrekkelijke businessclub-activiteiten geïnitieerd, waaronder lunches en businessborrels, het bezoeken van voetbalwedstrijden en bedrijven etc. Evenementen waarbij een optimaal klimaat wordt gecreëerd voor het kennismaken met nieuwe relaties, dan wel het aansterken van de huidige contacten.

Laat u verrassen door de unieke aanpak van Business Club Woezik en de entourage van het sportcomplex en word lid van Business Club Woezik.

Tot ziens op Sportpark Woezik