SC Woezik start met een nieuwe voetbalvorm: 7 x 7 recreanten.
SC Woezik biedt de mogelijkheid om een potje recreatief te voetballen in een 7 x 7 vorm. Ongeveer 16 keer per seizoen komen de zeventallen op de Woezik tegenover elkaar te staan om samen met en tegen elkaar te spelen. Hoe is dit initiatief ontstaan? Wat houdt deze voetbal vorm in?

Het idee
Het idee is ontstaan vanuit de behoefte van spelers die nog graag een balletje trappen, maar om verschillende redenen dit niet (meer) willen of kunnen in de reguliere competitie.
Spelers met een drukke agenda die niet meer wekelijks willen spelen, oud-­‐spelers en vaders van jeugdspelers die nog graag een potje voetballen op een recreatieve manier.

Veel van deze voetballers stoppen met voetbal omdat ze niet meer iedere zaterdag en zondag actief willen zijn. Daarnaast kan het spelen tegen jongere tegenstanders een reden zijn om de schoenen aan de wilgen te hangen.

Wat houdt het spel in?
Bij 7×7 voetbal nemen teams, bestaande uit zeven spelers het op een half veld tegen elkaar op. De teams bestaan alleen uit SC Woezik 7-­‐tallen die onderling een competitie spelen op vastgestelde speeldata. De leeftijdgrens is vastgesteld op 30+.

Onbeperkt wisselen is toegestaan, de buitenspelregel is afgeschaft en de sliding behoort niet meer tot het spel. De wedstrijden worden elke twee weken op vrijdagavond gespeeld van 20.00 tot 21.00. De wedstrijden duren 2×25 minuten.

Ben je geïnteresseerd? Of wil je met een groep vrienden/collega’s een team vormen?

8x voor de winter stop, 8 x na de winterstop

Voor meer informatie neem contact op met onderstaande:

Hidde de Swart; 06­‐53769475
Frank Wessels; 06‐46104747; wesselsfrank@hotmail.com

Voor meer informatie over de contributie (spelende leden buiten de competitie om) en het inschrijfformulier klik hier .

Wil je meedoen? Vul het inschrijfformulier in ( Klik hier  en vermeld hierop 7×7) en stuur een email naar wesselsfrank@hotmail.com